Аргир - Значение на името и имен ден

Български именник, тълкуване, произход и значение на имената.


Аргир

Какво е значението на името Аргир?

Името Аргир означава "сребърен".

Кога празнува имен ден Аргир?

Аргир има и празнува имен ден на 1 ноември.